Добропольские полицейские провели ночной рейд по развлекательным заведениям города + ФОТО

Переглядів: 2374 0 11.04.2017 в 12:00:19 Новини поліції
Добропольские полицейские провели ночной рейд по развлекательным заведениям города + ФОТО

Мета таких рейдів — виявлення фактів продажу неповнолітнім спиртовмісної продукції та тютюнових виробів, а також перебування підлітків у розважальних закладах у нічний час.

Під час проведення відпрацювання міста правоохоронці перевірили місцеві кафе, бари та нічні клуби. Поява поліцейських в ряді нічних розважальних закладів Добропілля стала несподіванкою в першу чергу для відвідувачів. Адже серед гостей кафе та дискотек були неповнолітні.

В результаті перевірок в одному розважальному закладі близько першої ночі співробітники поліції виявили двох 16-річних дівчат, на момент зустрічі з поліцейськими, одна з них розпивала слабоалкогольний напій, який придбала в цьому ж закладі.

 

За результатами нічної перевірки поліцейські склали адміністративний протокол відносно бармену закладу за ч.2 ст.156 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами).

Окрім того, до відповідальності будуть притягнуті і батьки дівчини за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Поспілкувавшись з робітниками нічного закладу поліцейські в черговий раз нагадали їм про адміністративну відповідальність, яка чекає на них у разі продажу сигарет і спиртного особам, які не досягли 18-річного віку. А також попередили, що окрім штрафних санкцій, власникам торгових точок загрожує позбавлення ліцензії на право здійснення торгівлі.

Також правоохоронці провели роз'яснювальні бесіди з робітниками кафе і довели до їх відомості норми чинного законодавства, які стосуються правил перебування неповнолітніх у вечірній та нічний час у місцях дозвілля. А саме, роз’яснили, що за перебування з 22.00 до 06.00 неповнолітніх у розважальному закладі, власників буде притягнуто до відповідальності за ст. 180-1 КУпАП (перебування неповнолітнього в розважальному закладі після 22:00 без супроводу дорослих).

  • під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання міста співробітниками Добропільського відділення поліції було складено 12 адміністративних протоколів. Поліцейські виявили 7 адміністративних правопорушників, на яких були складені адміністративні протоколи за ст. 178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді), ще на 2 громадян були складені адміністративні протоколи за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях. Ще 2 адміністративні протоколи були складені поліцейськими за порушення правил дорожнього руху за ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом). Наразі вирішується питання про притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua

Мітки: полиция


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх