Шахраї незаконно заволоділи особистими даними мешканця Білицького й оформили кредит на його ім’я

Переглядів: 943 0 26.09.2019 в 08:30:01 Новини поліції
Шахраї незаконно заволоділи особистими даними мешканця Білицького й оформили кредит на його ім’я

Більше 74 тисяч гривень – сума, якою заволоділи аферисти, оформивши на чоловіка кредити в дванадцятьох електронних банках. Правоохоронці встановлюють осіб шахраїв.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся 45-річний мешканець м.Білицьке й повідомив, що невідомі особи, оформили кредит на його ім’я загальною сумою 74 тисячі 400 гривень. Зі слів потерпілого, раніше він самостійно оформлював кредити в електронних банках, однак вчасно повертав гроші і не мав заборгованостей. Днями він перевіряв свою електронну поштову скриньку і виявив кілька повідомлень, в яких йшлося, що на його ім’я взяті 12 кредитів. Сам чоловік стверджує, що кредити не оформлював, однак пригадав, що нещодавно його телефонна сім-карта несподівано була заблокована і можливо саме в цей час шахраї скористались логіном і паролем від його електронної «кишені».

Наразі поліцейськими відкрито кримінальне провадження за ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Зловмисникам, які скористались особистою інформацією потерпілого і вчинили відносно нього шахрайські дії, загрожує до 3-х років обмеження волі.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх