Ганна Дикопавленко найкрасивіша дівчина-поліцейський у Добропіллі + ФОТО

Переглядів: 1651 0 04.09.2019 в 07:30:16 Новини поліції
Ганна Дикопавленко найкрасивіша дівчина-поліцейський у Добропіллі + ФОТО

Протягом майже двох тижнів жителі Покровська, Добропілля, Мирнограду, Селидового та Авдіївки мали можливість познайомитися з історіями жінок, які обрали професію поліцейського та шляхом голосування обрати кращу. Три переможниці з кожного територіального підрозділу потрапляють у другий тур конкурсу обласного рівня.

Ініціатором проведення даного конкурсу виступили представники Управління забезпечення прав людини та керівництво поліції в Донецькій області.

Серед співробітниць Покровського відділу поліції за результатами конкурсу найбільшу кількість голосів, а це 32, набрала слідча слідчого відділення Євгенія Фомічова.

Друге та третє місце – 23 та 14 голосів відповідно – інспекторка режимно-секретного сектору Марина Бежевець та інспекторка сектору кадрового забезпечення Кристина Гільмутдінова.

Серед працівниць Добропільського відділення поліції до другого етапу онлайн - конкурсу «Історія успіху жінок у поліції Донеччини» потрапляють – старша інспекторка сектору превенції Ганна Дикопавленко, старша оперуповноважена сектору кримінальної поліції Анна Іпатова та слідча слідчого відділення Анастасія Сацюк.

В Мирноградському відділенні поліції до другого етапу онлайн - конкурсу потрапляють – слідча слідчого відділення Анастасія Сороченко, інспекторка слідчого відділу Світлана Воєвода та старша інспекторка з режиму секретності Олена Федорова.

Серед працівниць Селидівського відділення поліції до другого етапу онлайн - конкурсу «Історія успіху жінок у поліції Донеччини» потрапляють - оперуповноважена сектору кримінальної поліції Єлизавета Карпенко, інспекторка сектору реагування патрульної поліції Юлія Рогоза та помічниця дільничного офіцера Ірина Шушура.

В Авдіївському відділенні поліції до другого етапу онлайн - конкурсу потрапляють – інспекторка сектору превенції Тетяна Клешня та слідча слідчого відділення Наталя Процик.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх