Добропольские дети имеют возможность заниматься самым красивым олимпийским видом спорта

Переглядів: 1412 0 27.01.2017 в 09:00:10 Новини спорту
Добропольские дети имеют возможность заниматься самым красивым олимпийским видом спорта

Сила, краса, грація

   Спортивна гімнастика -  один із самих найкрасивіших олімпійських видів спорту.  Таке відділення існує в дитячо-юнацькій спортивній школі відділу освіти Добропільської міської ради з 1970 року. Протягом цього часу тренери виховали плеяду відомих спортсменів, які із гордістю представляли нашу країну на Олімпійських іграх, Чемпіонатах Миру, Європи.

       Маленькі хлопчики починають свою спортивну кар'єру з 5-6 рочків, а  дівчатка ще раніше: з  4-5.

Очолює цей позашкільний заклад, директор, відповідальна та дисциплінована людина Базюк Ірина Михайлівна – у недавньому минулому, талановита та перспективна гімнастка. На сьогоднішній день у відділенні спортивної гімнастики працює чотири кваліфікованих тренера ( Ніжник Н.І., Афанас’єва Н.Я., Осова І.В., Ніколаєв В.В.) та молодий  спеціаліст - вихованка нашої дитячо-юнацької спортивної школи, якій  пощастило працювати в цій команді, тому що  старші наставники дуже піклуються про неї, надають практичну та методичну допомогу.

       У зв'язку з тим, що закінчення капітального ремонту Палац Спорту, з гімнастичним залом, очікується влітку поточного року, 133 юних гімнаста тренуються на базах шкіл та дитячих садочків (НВК- ліцей, ЗОШ № 19, ДНЗ «Волошки», ДНЗ «Джерельце). Для всіх вихованців заняття проводяться безкоштовно.     Діти з задоволенням займаються, намагаються досягти вершин гімнастичної майстерності,      а ми сподіваємось, що у майбутньому вони стануть чемпіонами міста, області, України, Європи, Світу та Олімпійських ігор.

Якщо  вищенаведена інформація стала корисною  і у мешканців Добропілля виникло бажання залучити до цього прекрасного виду спорту своїх дітей, онуків, племінників… – ласкаво просимо до систематичних занять !!!  К.т. (062 77) 2-57-09.


Добропольские дети имеют возможность заниматься самым красивым олимпийским видом спорта


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх