Доброполье спортивное: "И трудности преодолевают и в соревнованиях побеждают"

Переглядів: 2020 0 24.12.2015 в 17:17:26 Новини спорту
Доброполье спортивное:

Насиченим видався день 19 грудня для добропільської молоді. Не всі навіть змогли відвідати свято на площі біля новорічної ялинки, адже в НВК – ліцей та НВК №4 цього дня пройшли спортивні змагання.

Спортивна Гімнастика

   НЕЗВАЖАЮЧИ на труднощі, з якими постійно стикаються вихованці і тренери ДЮСШ відділу освіти (це відсутність єдиної тренувальної бази, адже Палац спорту ще й досі перебуває в стадії ремонту), тренери-ентузіасти знаходять вихід: всі заняття та міські змагання проводять у спортивних залах шкіл міста. Отже, і цього дня в спортивній залі НВК-ліцей відбулись змагання зі спортивної гімнастики.

   Головний суддя Ірина БАЗЮК повідомила, що у змаганнях взяли участь понад тридцяти вихованців ДЮСШ. У другому дорослому розряді першість серед хлопців виборов Руслан Карпенко, серед дівчат – Іринка Сушкевич. Перші місця в своїх вікових категоріях здобули Вероніка Гайдук, Карина Бєлая, Настя Назіна таНастуся Веліканова. Призерами стали - Таня Височан, Карина Юневич, Саша Кошелєва та Маринка Чернишова.

   Серед хлопців судді відзначили Діму Засядьвовка, Влада Міщаніна, Єгора Коломійцева, Сашу Столяренко, Івана Фісенка, Сергія Орлова, Сашу Лісовенко, Микиту Гєніна та Богдана Бурлакова. На згадку переможці отримали грамоти, медалі, солодкі призи та море задоволення .

   Треба віддати належне маленьким гімнастам, які незважаючи на надскладні умови, в яких проходять тренування (холодна зала, не обладнана необхідними гімнастичними снарядами, недостатня кількість матів), не зраджують своєму захопленню, а завзято йдуть до поставленої мети.

 

Баскетбол

   ЦЬОГО ж дня змагались і юні баскетболісти: на базі НВК №4 проходила Відкрита першість міста з баскетболу серед юнаків та дівчат 1998 року народження і менше. За звання бути найкращою боролися вісім команд: шість команд хлопців і дві – дівчат. Турнір відкрив заступник міського голови Олексій Галицький, побажавши юним спортсменам успіхів та рішучості. Проте, впевненості, рішучості та жаги до перемоги баскетболістам якраз не бракувало. Чудовий результат показала команда селища Новодонецького, виборовши перше місце. Переможцями серед дівчат стали баскетболістки команди «Спорт для всіх» з НВК № 3. Дівчата з «Амозонок» (м. Білозерське) опинились на другому місці. Отже, за результатами турніру на 1 місці - команда селища Новодонецке "Спорт для всех". 2 місце виборола команда Палацуспорту шахти "Добропільська" ДТЕК Сервис. На 3-му - "Спорт для всех" (НВК №3 м.Добропілля). На 4-му опинилась команда "Торнадо" (м. Білозерске). Друга команда з Новодонецького та «Спарта» з Добропілля посіли 5-е і 6-е місця.

   Почесними гостями й одночасно активними вболівальниками на змаганнях були міський голова Андрій Аксьонов та депутат міської ради Інна Кальченко.

   Юні спортсмени були задоволені, адже, окрім грамот, медалей та кубку кожен учасник отримав піцу. Єдине, чого бракувало на змаганнях - однакової спортивної форми для кожної команди та охайності у зовнішньому вигляді спортсменів. Проте з часом і це легко виправити. Тож тренери зробили відповідний висновок: є над чим працювати і чого прагнути.

Наталя ЯСИНСЬКА


Доброполье спортивное:


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх