Добропольская команда "Мечты" одна из самых сильных и активных команд Донецкой области

Переглядів: 1557 0 14.02.2017 в 09:00:37 Творчість
Добропольская команда

З 3 по 5 лютого у м. Святогірськ пройшла сесія обласного проекту "7 Вершин". Зустріч була організована разом із новим складом учасників ініціативи ДОДМЦ. Наталя Запішна, координатор проекту, вирішила зробити такий експеримент і, на мою думку, він був вдалий. Проводити для нас тренінг на тему цінностей, приїхав дуже відомий тренер -  Дмитро Геращенко. Від такого масштабу ми були в захваті. Нам розповіли про різноманітні рівні цінностей людей: як навчитися правильно слухати, як у майбутньому правильно виховувати своїх дітей. Також ми дізналися про багато цікавих фільмів та зрозуміли які саме книжки нам треба читати, щоб розвивати себе, як лідера.

 Сама сесія складалася з 3 днів. На другий день була дуже тяжка робота, ми мали чотири півторагодинних тренінги підряд, перерва між якими була усього 15 хвилин. Аж тільки ввечері, ми мали змогу розслабитися і потанцювати на дискотеці. Взагалі, вся зустріч пройшла плідно, ми пізнали один одного, а я щось нове для себе та для громадської діяльності. Особисто я підкреслив багато нового, я дізнався про різні технології тренування та розвитку особистісного зросту. Крім мене на зборах були присутні лідери Добропілльщини, які показали себе з найкращої сторони.
Наприклад, Тарасова Дар'я, лідер дитячої організації «Росинка миру», школи № 17,  має найвищий рейтинговий бал за підсумками роботи за проектом «7 Вершин». Тому ми в який раз доводимо, що команда "Мрії", одна з найсильніших та найактивніших команд Донецької області. Нам дуже не хотілося покидати Святогірськ, не обійшлося й без сліз на прощання (дівчата, вони такі…). 

 

Дмитро Прудник,

лідер міської Ради старшокласників

ДМДЮО «Мрія»


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх