В ЦДЮТ г.Доброполья провели Совет Города Детства + ФОТО

Переглядів: 1875 0 09.02.2015 в 03:24:00 Творчість
В ЦДЮТ г.Доброполья провели Совет Города Детства + ФОТО

Рада Міста Дитинства ЦДЮТ вважає за необхідне ознайомити усіх бажаючих з витягом із рішення засідання, яке відбулося 5 лютого. Запрошуємо однодумців до співпраці щодо втілення прийнятих пропозицій.

 

Витяг із рішення

Ради Міста Дитинства ЦДЮТ 

Від 5 лютого 2015 р.

1. Відповідно запрошення ДОМОО «Молодіжна ініціатива міст» щодо участі у благодійній акції «Подаруй мені життя», метою якої є розповсюдження інформації про хворобу Кайди Віталія  (4 роки, м. Білицьке) та матеріальної підтримки задля лікування онкопухлини, провести такі заходи:

1.1. Розповсюдити інформацію серед педагогів, батьків, вихованців ЦДЮТ шляхом розміщення повідомлень на сайті ЦДЮТ, оголошень в гуртках, випуску листівок та розміщення їх у вестибюлях закладу.

1.2. Організувати добровільну ініціативну групу волонтерів зі складу активістів міста Дитинства:

Зубкова Євгенія («Джем»)

Юріна Любов («Озорники»)

Маслякова Софія («Озорники»)

Шахраюк Євгенія («Фантазія»)

Черкасова Валерія («Стиль»)

Головко Валерія («Стиль»)

Коваленко Ганна («Стиль»)

1.3. Для збору коштів на матеріальну підтримку щодо лікування хлопчика організувати діяльність «Скриньки благодійності»;

1.4. Групі волонтерів зобов’язати підрахунок коштів та перерахунок на особисті дані мами Рибки Тамари Анатоліївни (відповідно реквізитів у Приват Банку).

1.5. Результати участі в акції розповсюдити в інформаційних джерелах та на засіданні Ради ЦДЮТ 25 лютого 2015 р.

 

2. Активізувати діяльність творчих об’єднань щодо вдосконалення системи оформлення інформаційних куточків у гуртках. 23 лютого підвести підсумки ІІ-го етапу конкурсу «Діємо разом». Призначити зі складу Ради міста Дитинства членів дитячого журі: Зубкову Євгенію, Грибеннікову Дар’ю. 

3. Активізувати діяльність творчих об’єднань щодо заходів до Дня закоханих.

3.1. Провести традиційні акції для вихованців ЦДЮТ:

• «Дерево побажань» (розвішування сердечок-побажань на дереві, що зростає на подвір’ї ЦДЮТ) – 13 лютого о 15 год. 30 хв.

• «Пошта сердечних привітань» (організація діяльності поштової скриньки, призначення поштарів, рознесення листівок адресатам) – із  11 по 13 лютого; вручення листівок: 13 лютого із 14:00 до 18:00,  14 лютого із 10:00 до 14:00.

3.2. Затвердити для проведення заходів ініціативні групи, відповідно власних бажань активістів самоврядування:

• «Дерево побажань» - Дар’я Грибеннікова, Лариса Муравйова;

• «Пошта сердечних привітань» - Зубкова Євгенія («Джем»), Гнашко Катерина («Дзвіночок»), Юріна Любов («Озорники»), Черкасова Валерія, Головко Валерія («Стиль»)

4. Для підготовки виступу на Раді ЦДЮТ із питання організації діяльності за проектом «Майбутнє за нами» (місто Дитинства) активістам та лідерам  творчих об’єднань подати коротку інформацію про заходи, які організовані та проведені за ініціативою активістів самоарядування до 15 лютого на електронну пошту [email protected], або в методичний кабінет (бажано інформацію доповнювати фотоматеріалами).

5. Про ініціативи та пропозиції активістів самоврядування щодо організації та проведення свята 8 Березня повідомити в методичний кабінет до

 13 лютого, або зателефонувати лідеру Ради міста Дитинства Зубковій Євгенії (номер телефону можна дізнатися у методичному кабінеті).

 

Лідер (мер) Міста Дитинства ЦДЮТ Євгенія Зубкова.

Методист-куратор діяльності учнівського самоврядування 

В.В. Верещагіна

Источник: http://dobr-cdut.jimdo.com


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх