Добропольские полицейские задокументировали факт продажи сигарет несовершеннолетнему

Переглядів: 1020 0 05.03.2019 в 09:30:29 Новини поліції
Добропольские полицейские задокументировали факт продажи сигарет несовершеннолетнему

Аби перевірити чи всі продавці продовольчих крамниць дотримуються законодавства відносно заборони продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім, поліцейські Добропільського  відділення поліції спільно із представниками громадського формування «Патріоти Добропілля» провели профілактичний рейд по таким закладам. Не обійшлося без складання адміністративного протоколу.

Під час даного заходу поліцейські та представники «Патріотів Добропілля» виявили в місцевій крамниці реалізатора–порушника, яка продала тютюнові вироби неповнолітньому хлопцю. Пояснити свої дії продавець не змогла, лише пообіцяла більше не порушувати закон. Відносно жінки складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.2 ст. 156 "Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами" КУпАП.

«Реалізатору доведеться сплатити штраф, також ми будемо звертатись до місцевої влади із проханням позбавити даний заклад ліцензії на торгівлю», - зауважила інспектор сектору ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Юлія Мурашко.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх