Добропільські поліцейські розшукали та затримали двох чоловіків, які посеред білого дня пограбували місцеву жительку

Переглядів: 1955 0 13.08.2019 в 12:30:42 Новини поліції
Добропільські поліцейські розшукали та затримали двох чоловіків, які посеред білого дня пограбували місцеву жительку

09 серпня близько 17.00 годин до Добропільського відділення поліції звернулась 35-річна жінка та повідомила, що стала жертвою грабіжників. Потерпіла розповіла, що щойно зняла з картки 8000 гривень, як раптом до неї підбігли двоє чоловіків та шляхом ривку вихопили сумку. Заволодівши грошима грабіжники зникли в невідомому напрямку. 
В цей же день до Добропільського відділення поліції з аналогічним повідомленням звернулась ще одна місцева жителька, яка розповіла, що двоє чоловіків намагалися вирвати в неї з рук сумку, однак в них нічого не вийшло і вони втекли.
Також надійшло повідомлення від адміністратора місцевої піцерії про те, що двоє хлопців не розрахувавшись за своє замовлення, втекли із закладу, завдавши збитки на суму близько 500 гривень.
Обидві жіночки детально описали зухвалих грабіжників і вже через два дні оперативники встановили особи підозрюваних та затримали їх. Ними виявилися мешканці м. Мирноград 20 та 23 років. Слід зазначити, що один зі злочинців раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. 
На момент затримання грабіжники вже встигли витратити всі гроші. Наразі поліцейські перевіряють фігурантів на причетність до інших правопорушень.
Відносно чоловіків відкрито одразу два кримінальних провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство» та ч.1 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.


Джерело: сайт міста Добропілля

Мітки: полиция


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх