В Доброполье участковый офицер посетит каждый дом

Переглядів: 1437 0 20.10.2018 в 12:00:08 Новини поліції
В Доброполье участковый офицер посетит каждый дом

Наразі на території Донецької області проводяться профілактичні заходи, пов’язані з відвідуванням дільничними офіцерами помешкань громадян. Про це повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

Це означає, що до кожної квартири чи будинку обов’язково завітають працівники поліції. Відрекомендувавшись та назвавши свою посаду, дільничні офіцери вручають візитні картки з відповідними контактними номерами своїх телефонів, чергової частини, керівництва.

Так, з початку превентивних заходів дільничні офіцери Покровського відділу поліції відвідали більше 400 квартир і будинків.

Під час візитів правоохоронці цікавляться, хто мешкає в квартирі чи будинку, де працюють чи навчаються. Можуть також запитати, чи немає у мешканців скарг на чиюсь антигромадську поведінку. Можливо, громадяни можуть підказати, з ким слід провести невідкладну профілактичну бесіду. Під час обходу помешкань співробітники поліції роз’яснюють громадянам, як запобігти квартирним крадіжкам, не стати жертвою шахраїв та інших злочинних зазіхань.

В ході даних заходів проводиться й індивідуально-попереджувальна робота з особами, схильними до вчинення насильства в сім’ї, та робота з попередження вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень відносно одиноких осіб похилого віку. Особлива увага приділяється і неповнолітнім, батьки яких зловживають спиртними напоями, або працюють за кордоном.

«Завдяки тісній взаємодії з населенням правоохоронці отримують інформацію, яка може стати у нагоді для розкриття злочинів та попередження правопорушень. Ми вдячні небайдужим громадянам за співпрацю», – зазначив начальник Покровського відділу поліції ГУНП в Донецькій області Юрій Гречишкін.


Джерело: http://orbita.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх