Добропільська поліція – підсумки минулого року. Про територію та персонал

Переглядів: 647 0 09.02.2021 в 10:30:13 Новини поліції
Добропільська поліція – підсумки минулого року. Про територію та персонал

На останній сесії Добропільської міської ради перед депутатами звітував начальник відділу № 1 Покровського районного управління ГУ НПУ в Донецькій області майор поліції Юрій Кондрацький.
Кореспондент НОВИЙ ШЛЯХ поспілкувався з керівником відділу.

-Юріє Миколайовичу, наша газета повідомляла про структурні перетворення в поліції області та регіону. Добропільська поліція «виросла» з відділення до відділу. Чи є зміни в території обслуговування вашого підрозділу?

- Так, селище Новодонецьке, яке стала центром новоствореної громади, тепер відноситься до Краматорського району. Тому в Новодонецькій громаді працює поліція Краматорського управління. Співробітники Добропільського відділу поліції ведуть свою діяльність в Добропільській, Білозерській, Шахівській та Криворізькій громадах.

- Зараз штат відділу складається зі155 осіб, з них 27 жінок, некомплект становить 28 працівників. Як це впливає і на діяльність відділу, і на кожного працівника?

- Некомплект є не у кожному підрозділі. Наприклад, слідчих та дільничних офіцерів не вистачає. Це, звичайно, є причиною перевтоми та підвищенню навантаження на працівників. Проводимо прийом нових співпрацівників, з усіх кандидатів відповідають вимогам та проходять тестування приблизно 50 відсотків.

(Далі буде)


Джерело: https://www.facebook.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх