Добропольские полицейские проверили учебные заведения

Переглядів: 1467 0 05.09.2017 в 10:00:30 Новини поліції
Добропольские полицейские проверили учебные заведения

Аби здоров’ю та життю маленьких мешканців Добропілля та району, які першого вересня прийдуть до шкіл отримувати знання, нічого не загрожувало, співробітники поліції разом із ДСНС здійснили перевірку в 11 навчальних закладах.

Цього навчального року за парти шкіл Добропільщини сядуть 7 тисяч 507 дітей, з них перший раз прийдуть - 785 хлопчиків та дівчаток. Так вчора правоохоронці разом із ДСНЗ відвідали всі школи та провели їх обстеження на предмет виявлення вибухівки. Вони перевірили навчальні класи, підвали та горища, а також шкільні двори та спортивні майданчики. Вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Також вчителі отримали листівки із інформацією про те, як треба діяти якщо раптом хтось натрапить на небезпечну «знахідку». Вони повинні будуть розповсюдити їх серед учнів, аби ті були обізнані в питанні власної безпеки.

-Ми живемо в містах, поблизу який тривають воєнні дії, тому трапляються випадки, коли люди, а особливо діти, можуть знайти небезпечний предмет, який може виявитися вибухівкою. Тому наше завдання – забезпечити безпеку хлопчиків і дівчаток, донести до них якомога більше інформації стосовно вибухонебезпечних знахідок. Ми плануємо проводити постійні зустрічі із школярами, під час яких будемо нагадувати про безпеку,- розповів співробітник Добропільського відділу поліції Дмитро Пелепенко.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх