Поліцейські Добропілля розслідують факт жорстокого поводження з тваринами

Переглядів: 1489 0 25.02.2021 в 10:30:21 Новини поліції
Поліцейські Добропілля розслідують факт жорстокого поводження з тваринами

У Добропіллі зафіксовано декілька фактів поранення безпритульних собак. Поліція розпочала досудове розслідування.

Під час моніторингу у соціальній мережі поліція виявила публікацію представниці зоозахисників про те, що нею виявлені дві поранені невідомою особою собаки.

Вказану інформацію було зареєстровано. Поліцейські провели перевірку: опитували місцевих жителів, шукали можливих очевидців. У результаті інформація підтвердилася. Встановлено, що дві собаки були поранені пострілом зі зброї. Яка саме зброя використовувалася, наразі поліція встановлює.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Такі дії караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.

Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення зловмисника. Досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії.

Очільник поліції Добропілля Олександр Коломієць зустрівся з головою центру допомоги тваринам «Zoo-City» Тетяною Пустовойтовою. Сторони обговорили питання співпраці щодо протидії таким негативним явищам у місті.

Поліція закликає усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити обставини, а також осіб, причетних до вчинення цього правопорушення, зателефонувати на лінію 102 або звернутися до чергової частини поліції Добропілля.

 


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх