Д.Мищенко из Добропольского района - участник АТО

Переглядів: 1970 0 14.10.2017 в 11:00:54 Суспільство
Д.Мищенко из Добропольского района - участник АТО

Напередодні Дня захисника України ми хочемо розповісти про мужніх, готових відстоювати цілісність та незалежність держави, справжніх чоловіків - військовослужбовців Добропільського району.

Дмитро Міщенко, 1984 року народження, учасник АТО 2015 – 2016 років. Отримавши повістку з військкомату, Дмитро не став шукати способу уникнути служби, а запитав себе: «Хто, якщо не я?».

Не дивлячись на те, що йому довелося пройти сувору школу життя - випробування казармою та окопами, залишився дуже позитивною, доброю та відкритою людиною. «Після служби в АТО - говорить Дмитро – став більше помічати, та цінувати прекрасне».

Кожну вільну хвилину Дмитро, разом с дружиною та дітьми, проводить на заняттях гуртків при Світлівському будинку народних традицій. Сам Дмитро є учасником народного ансамблю «Камертон», а його родина стала переможцем районного фестивалю «Весела родина».

Для своїх дітей Дмитро - люблячий та ніжний батько, а біля їхнього двору збираються дітлахи з усього села, бо інтуїтивно діти відчувають добро.

Від щирого серця вітаємо Дмитра з Днем захисника України!

Бажаємо благополуччя і сил, здоров’я і щастя, мирного неба і смачного хліба!

Зі святом!


Джерело: Добропільська районна державна адміністрація


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх