Центр занятости провел экскурсию на Добропольскую ЦОФ

Переглядів: 1663 0 22.05.2017 в 14:30:11 Центр зайнятості
Центр занятости провел экскурсию на Добропольскую ЦОФ

Профорієнтація учнівської молоді є пріоритетним напрямком служби зайнятості України. З початку 2017 року фахівцями Добропільського міського центру зайнятості було проведено 19 профорієнтаційних заходів для учнівської молоді, в яких взяли участь 472 учня випускних класів загальноосвітніх шкіл міста Добропілля та Добропільського району. Проведено профінформаційний груповий захід для випускників Білозерського професійного гірничого ліцею, взяли участь 40 випускників. Відбулося 2 профінформаційні  семінари для батьків учнів випускних класів. 

Також дієвою формою профорієнтаційної роботи є проведення професіографічних екскурсій. Тож 17.05.2017 року, учням старших класів ЗОШ І-ІІІ ступенів №19 м.Добропілля гостинно відкрили двері працівники  ПАТ "ДТЕК ДОБРОПІЛЬСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА ЗБАГАЧУВАЛЬНА ФАБРИКА". Начальник відділу з управління персоналом Ліна Ставицька представила презентацію виробництва. Майбутніх випускників вона ознайомила з історією фабрики, розповіла про перспективи розвитку, а також підкреслила, що найголовнішим ресурсом підприємства є працівники. На фабриці працюють більше 400 людей, тож одним з пріоритетів є розвиток соціальної сфери: це і оздоровлення дорослих та дітей, це можливість займатися спортом, а ще організація спільних свят для працівників фабрики, проведення виставок майстринь з рукоділля та конкурсів малюнків для дітей. 

Начальник відділу охорони праці та промислової безпеки Ігор Савостьянов провів інструктаж з охорони праці та безпеки, екскурсантам видали каски і почалося найцікавіше: нас запросили на екскурсію по фабриці, яку провели навігатор проекту системи «Новатор» Роман Жуков та майстер основного виробництва Роман Лісаченко. Дітям показали всі етапи збагачення вугілля, розказали які фахівці працюють на фабриці та де можна отримати освіту для подальшого працевлаштування на підприємство. 

В результаті заходу учні ознайомились з професіями, які актуальні для збагачувальної фабрики: апаратник вуглезбагачення, електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування, електрогазозварник та інші. 15 майбутніх випускників, які взяли участь в професіографічній  екскурсії, були задоволені та вдячні працівникам  ПАТ "ДТЕК ДОБРОПІЛЬСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА ЗБАГАЧУВАЛЬНА ФАБРИКА" за цікаву подорож у світ професій.


Центр занятости провел экскурсию на Добропольскую ЦОФ


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх