У Добропіллі визначилися з подальшою долею недобудови по вул. Мечникова

Переглядів: 2444 0 15.07.2021 в 08:30:56 Новини місцевої влади
У Добропіллі визначилися з подальшою долею недобудови по вул. Мечникова

Загалом на засіданні були приступні 30 депутатів з 34 обраних. Розглянули 57 питань порядку денного - це питання щодо змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку громади, внесення змін до міського бюджету на 2021 рік, затвердження положення про податок на майно в частині плати за землю та програми розвитку освіти Добропільської міської територіальної громади на 2021-2027 роки.

Депутати підтримали блок рішень відділу з житлових питань та управління комунальною власністю, відділу земельних відносин. В розділі різне виступив депутат міської ради Олександр Мар’янський, наголосивши на важливості вирішення питання недобудов у місті. Зокрема, він звернувся до депутатів з пропозицією підписати депутатське звернення до ДП «Добропіллявугілля-видобуток», балансоутримувача недобудованого будинку по вулиці Мечникова.

Присутній на сесії в.о. генерального директора ДП «Добропіллявугілля-видобуток» Олег Водоп’янов пообіцяв найближчим часом огородити будівлю, а в найкоротший термін вжити заходів щодо закладки цеглою першого поверху або передачі об’єкту на баланс міської ради.


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх