У Добропіллі привітали рятувальників + ФОТО

Переглядів: 1011 0 19.09.2021 в 07:30:33 Новини МНС
У Добропіллі привітали рятувальників + ФОТО

У День рятівника секретар Добропільської міської ради Віталій Шевченко привітав та вручив подяку виконавчого комітету міської ради 19 державному пожежно-рятувальному загону ГУ ДНС України у Донецькій області, за свідому громадську позицію, оперативність, вагомий особистий внесок у розвиток пожежно-рятувальної служби, захист населення Добропільської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій та з нагоди професійного свята.

Віталій Олександрович наголосив, що пожежники, рятувальники – це справжні герої сьогодення, які здійснюють подвиги щодня.

«Ви пов’язали свій життєвий шлях з однією із найбільш небезпечних і мужніх професій, якою можуть займатися лише сміливі та відповідальні люди. Уміння працювати саме так - чітко, злагоджено і результативно – ви не раз доводили на ділі. Звичайно, реальне життя вносить несподівані корективи. І люди, що потрапили у біду, розраховують саме на вас, тому що упевнені: допомога обов'язково прийде, а співробітники ДСНС зроблять усе можливе і неможливе, щоб врятувати головне – людські життя».


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх