Сделаем в Доброполье лучший шахтерский край Украины!

Переглядів: 1735 0 17.01.2014 в 15:25:30 Новини району
Сделаем в Доброполье лучший шахтерский край Украины!


Проект «Економічний розвиток та створення нових робочих місць на території Великого Добропілля», що здійснюється за підтримки Добропільської міської ради та компанії ДТЕК, набирає обертів!

 У зв’язку з великою зацікавленістю у проекті громади, а також з Новорічними святами, термін подачі проектних заявок продовжено з 15.01.2014 до 27.01.2014. 

Кожен має можливість подати власний проект чи пропозицію до Стратегічного та Операційного плану розвитку Великого Добропілля, щодо розвитку територіальної інфраструктури, проведення заходів чи запуску соціальної ініціативи, відкриття власної справи або розширення бізнесу на території Добропільського району, з метою підвищити безпеку та комфорт проживання у Великому Добропіллі.

Також зазначимо, що будь яку консультацію щодо участі у Програмі розвитку Добропільського краю  та  щодо формування, оформлення та подання проектної ідеї власного проекту,  Ви можете отримати  на сайті http://www.dobropole-cmr.dn.ua, або написавши на адресу [email protected], а також у Центрі муніципального розвитку Добропілля за телефоном (062 77) 2 90 04, 066 243 83 90.



Твори Майбутнє – Своїми Руками!

Зроби в Добропіллі Найкращий Шахтарський Край України!




Сделаем в Доброполье лучший шахтерский край Украины!


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх