Свято кохання у Добропіллі

Переглядів: 1386 0 21.02.2012 в 12:21:40 Новини місцевої влади
Свято кохання у Добропіллі

14 лютого в День всіх закоханих в кафе "Старий ресторан" м. Добропілля було проведено творчий вечір для молоді міста.

 

Головними організаторами виступили відділ у справах сім’ї та молоді Добропільської міської ради та громадська молодіжна організація "Добропільський центр молоді "Добро". Почесними гостями свята були секретар міської ради Древаль В.Г., керуючий справами виконкому Старостенко Н. М., радник міського голови Селіванова О. О.

"Ми прагнемо, щоб наша молодь мала можливість реалізовувати свій творчий потенціал, свої ідеї в життя, а тому завжди готові вислухати пропозиції та побажання, допомогти та підтримати і порадою, і ділом", - звернувся до присутніх Віктор Григорович, та привітав всіх з чудовим святом.


Впродовж вечора гостей розважали ведучі Луганська Ксенія та Тарапата Ігор, свої виступи дарували Оксана Селіванова, Настя Шульга, Xoma Slam, Master Scat, Александр Фронч и група Аcross the ocean, команда КВК "Трое з Простоквашино", а в перервах між виступами та конкурсами всі мали змогу розважитись конкурсами та танцями.

Вечір мав безалкогольний формат, та закликав молодь до здорового способу життя. Сподіваємося, що такі творчі молодіжні заходи стануть традиційними.

Партнером заходу були кафе "Старий ресторан" та магазин побутової техніки "ВЕКТОР"

За інформацією відділу у справах сім’ї та молоді Добропільської міської ради http://www.donmolod.gov.ua/component/content/article/1-2010-04-11-22-17-49/648-2012-02-16-07-56-11.html


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх