Жители Доброполья могут бесплатно посетить тренинг для предпринимателей

Переглядів: 1158 0 09.12.2016 в 08:30:19 Центр муніципального розвитку
Жители Доброполья могут бесплатно посетить тренинг для предпринимателей

Шановні мешканці Луганської та Донецької областей, відповідаючи на сучасні виклики та враховуючи економічну ситуацію на Донбасі, Міжнародна неприбуткова, неурядова організація Mercy Corps разом з партнером Державним підприємством поштового зв’язку “Укрпошта” організовує проведення тренінгу у м. Краматорськ 20 грудня у рамках проекту Школа E-Export School для українських підприємців http://e-school.ukrposhta.ua/   

Завдання проекту – допомогти малому та середньому бізнесу здійснювати свою діяльність через електронну комерцію на внутрішньому або зовнішніх ринках та успішно продавати свої товари за кордон.

Mercy Corps пропонує зареєструватись для участі в семінарі підприємцям,  які проживають  або здійснюють економічну діяльність на Донбасі, Тимчасово Переміщеним Особам, які бажають дізнатись, як займатись он-лайн бізнесом та експортувати власні товари за кордон.

Захід відбуватиметься у м.Краматорськ  Донецької області,  для учасників з Луганської області буде надано безкоштовний транспорт з  м. Сєвєродонецька.

Телефон гарячої лінії Mercy Corps 0 800 300173 (з міських телефонів безкоштовно)  

Міжнародна організація Mercy Corps є неприбутковою, неурядовою організацією зі штаб-квартирою у м. Портленд, США.  Єдині глобальні програми Mercy Corps  діють  в більш ніж 40 країнах світу. З 15 березня 2015 організація Mercy Corps почала реалізацію програм в Україні з метою надання допомоги внутрішньо-переміщеним особам (ВПО) та людям, що постраждали в результаті військового конфлікту в Україні, у рамках цієї діяльності Mercy Corps надає міні-гранти сім’ям Тимчасово Переміщених Осіб  та потерпілим від конфлікту підприємцям для підтримки життєдіяльності та самозайнятості.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх