Футбольні команди Добропілля – призери обласних змагань!

Переглядів: 2004 0 25.04.2016 в 14:26:33 Новини спорту
Футбольні команди Добропілля – призери обласних змагань!

23 квітня у Краматорську відбувся  черговий Чемпіонат Донецької області з міні-футболу серед представників соціально-незахищених категорій. Організатори заходу – обласна дитячо-юнацько-спортивна школа дітей – сиріт; дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей.

Цього року наше місто представляли  2 команди : ЗОШ –інтернату ( тренер Опальковська Л.Б.) і збірна м.Білозерська ( тренер Грибаускас В.І.) та с.Новодонецького ( тренер Єршов І.О.).

За результатами захоплюючих, енергійних зустрічей, обидві добропільські команди увійшли у трійку найсильніших футболістів області.

Дуже прикро, але найвища сходинка п’едесталу залишилась цього разу для нашої збірної недосяжною. Прикро тому, що під час матчу з головним суперником – командою Краматорська, на останній хвилині було пропущено один єдиний гол. В результаті, із загальним рахунком 0:1, команда Білозерська та Новодонецького отримала срібло, а команда ЗОШ-інтернату, обігравши Бахмутівців, отримала бронзу Чемпіонату.

Транспортні витрати  відбувалися за рахунок коштів місцевого бюджету, передбачених на розвиток фу і спорту. Харчування учасників – за рахунок обласної ДЮСШ.

 

Щирі вітання юним футболістам! 


Футбольні команди Добропілля – призери обласних змагань!


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх