Волонтерський рух Донеччини

Переглядів: 1313 0 31.01.2011 в 13:13:30 Новини підприємств
Волонтерський рух Донеччини  Програма «Волонтерський рух Донеччини» була розроблена у 2010 році Управлінням у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації спільно з громадськими організаціями області та являє собою річну систему навчання молоді, яка має прагнення до волонтерської діяльності. Волонтери матимуть змогу навчатись за кількома напрямами. Програма «Волонтерський рух Донеччини» поділяється на дві частини: теоретичну (перше півріччя – тренінгова, лекційна програма) та практичну (друге півріччя – участь волонтерів в організації заходів управління).

       Тренінги, заняття, творчі майстерні, практичні уроки для волонтерів будуть проводити спеціалісти управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, спеціалісти у різних сферах суспільного життя молодіжних громадських організацій, волонтери з інших країн.

       Волонтери, які будуть навчатися в програмі «Волонтерський рух Донеччини 2011», матимуть змогу взяти участь в обласних та всеукраїнських заходах.

      Заняття будуть проходити в місті Донецьку, 3 рази на місяць, по суботах з 11 до 16 години. Перше заняття 12 лютого 2011 року.

      Для того, щоб зробити перший крок до волонтерства, Вам слід звернутися до районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (м. Добропілля, вул. Желєзнодорожна, 4) та заповнити анкету. Більш детальну інформацію Ви можете отримати за тел. 0993733759.

Час діяти! Ми чекаємо на Вас!

http://dobrrda.gov.ua/

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх