В Добропольском ПФУ проведена выставка вышитых изделий

Переглядів: 963 0 20.05.2018 в 11:00:40 Пенсійний фонд України
В Добропольском ПФУ проведена выставка вышитых изделий

У Добропільському об’єднаному управлінні ПФУ Донецької області проведена виставка вишиваних виробів під назвою: «Прості орнаменти народні, тягучі, як пісні з степів.

Все актуально і сьогодні, хоча й прийшли з далеких днів». Кожна річ має свою майже вікову історію та родинну цінність в наших працівників. Дуже приємно, що українська вишиванка не втратила своєї популярності і до сьогодні. З впевненістю можна сказати про відродження українських традицій. Про це свідчить факт, що у стінах управління сьогодні барвисте свято української вишиванки відзначили два покоління: працівники та їх діти, не менш приємно 

покоління: працівники та їх діти, не менш приємно бачити, що на прийом до управління звернулись громадяни у вишиванках.

Серед відвідувачів було організовано опитування «Українська вишиванка – модний бренд чи традиція з віковою історією», підсумки якого говорять про те, що вишиванка стала для нас не просто одягом, торговою маркою чи витвором мистецтва. Українська вишиванка – це свого роду сімейний оберіг, символ, який пройшов крізь покоління, єднає рід і вшановується, як святиня. Маючи таку красу, ми отримуємо енергію наших предків, пишаємось минулим та гордо дивимось у майбутнє.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх