В Доброполье состоялось аппаратное совещание под председательством начальника управления О.Б. Гулана

Переглядів: 1049 0 08.05.2018 в 12:00:24 Пенсійний фонд України
В Доброполье состоялось аппаратное совещание под председательством начальника управления О.Б. Гулана

02.05.2018 відбулася апаратна нарада під головуванням начальника управління Гулана Олега Борисовича, за участю першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювалися підсумки роботи про здійснення контролю за дотриманням термінів призначення (перерахунку) пенсій, участь працівників управління у заходах до Дня перемоги та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи управління.

05.05.2018 – колектив Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України на чолі з першим заступником управління Пітик Неонілою Євгеніївною взяв активну участь у загальноміському весняному суботнику.

За минулий тиждень:

- За принципом «Єдиного вікна» відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 290 звернень, що на 48,3 % менше, ніж за попередній тиждень (561 звернення). Прийнято: 24 заяви на перерахунок пенсії, 9 – на первинне призначення пенсії, 71 особа отримала консультації з питань пенсійного забезпечення, 9 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, 4 – за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 14 осіб – за поновленням виплати пенсій.

- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 59 користувачів;

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги збільшилась та складає 23 особи;

- три особи звернулось на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку.

 

 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх