В Доброполье выявили 36 неоформленных наемных работников

Переглядів: 1456 0 20.11.2016 в 09:30:03 Новини податкової інспекції
В Доброполье выявили 36 неоформленных наемных работников

Уникайте штрафів – легалізуйте свою зайнятість

За словами в.о. заступника начальника Добропільської ОДПІ Безверхньої А.С. питання легалізації трудових відносин та недопущення виплати заробітної плати у «конвертах» є одним з пріоритетних напрямків  роботи відділу податків і зборів з фізичних осіб.

З початку року фахівцями відділу податків і зборів з фізичних осіб проведено 31 фактичну перевірку СГД - фізичних осіб з питання дотримання роботодавцем законодавства щодо укладання трудового договору, оформлення трудових відносин з працівниками (найманими особами). За результатами перевірок було виявлено 36 неоформлених найманих працівників, донараховано штрафних санкцій у сумі                      152,3 тис.грн.  

За десять місяців поточного року 273 фізичних особи залучено до державної реєстрації у якості суб’єктів підприємницької діяльності, якими додатково сплачено до бюджету 710,0 тис.грн.

З 379 працівниками роботодавці оформили трудові відносини. Із виплаченої цим працівникам офіційної заробітної плати до бюджету перераховано 285,2 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб, 319,9 тис.грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та 45,1 тис.грн. військового збору.

Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області попереджає, що провадження господарської діяльності без державної реєстрації суб'єкта господарювання або без одержання ліцензії тягне за собою накладення штрафу у розмірі від 17000 грн. до               34000 грн.

 

 

                                

Добропільська ОДПІ ГУ ДФС  у Донецькій області

 

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх