В Доброполье рассказали как получить грант

Переглядів: 1625 0 09.08.2016 в 03:00:36 Суспільство
В Доброполье рассказали как получить грант

Сьогодні в залі засідань відбулась інформаційна сесія, учасникам якої презентували умови грантового конкурсу в рамках «Програми відновлення та налагодження миру» ПРООН.

На самому початку сесії перший заступник міського голови Олексій КОРМІЛЬЦЕВ звернувся до присутніх з привітальним словом. Олексій Володимирович зазначив, що проблема зайнятості для населення міста Добропілля — достатньо актуальне питання, тому всі дуже сподіваються на створення нових робочих місць в результаті сьогоднішньої зустрічі.

В малому залі засідань були зайняті всі місця, що, безсумнівно, свідчить про зацікавленість добропільчан. Організатори, як і обіцяли, розповіли про умови і процедуру проведення конкурсу та відповіли на запитання присутніх.

Нагадаємо, що учасниками конкурсу на здобуття малих грантів для започаткування, відновлення або розвитку підприємницької діяльності можуть стати внутрішньо переміщені особи та місцеве населення Донецької та Луганської областей. Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись до регіонального представника адміністратора грантової програми Андрія Шумари за адресою електронної пошти [email protected].


В Доброполье рассказали как получить грант


Джерело: http://radadobropillya.org.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх