В Добропіллі відбулась сесія міської ради: за що голосували депутати

Переглядів: 1229 0 23.04.2021 в 10:30:39 Новини району
В Добропіллі відбулась сесія міської ради: за що голосували депутати

Спочатку, перед депутатами доповідала Світлана КРЕЩЕНКО, головний спеціаліст відділу економіки міської ради, яка розповіла про зміни та доповнення, що плануються вести в поточному році  до Заходів Програми економічного і соціального розвитку громади. Наступний доповідач - Олена КРАВЧУК, начальник фінансового управління, представила проєкт рішення про внесення змін до міського бюджету на 2021 рік.

Нерозуміння по цьому питанню виникло у представників партії «ГОЛОС». Віталій ВАЛЬТ звернувся з проханням надати розшифровку витрат на святкування Дня Перемоги над нацизмом. Олена Михайлівна вчергове надала відповідні роз’яснення, зауваживши, що дане питання детально розглядалось на засіданні постійної фінансової комісії. З огляду на зазначену ситуацію, міський голова Андрій АКСЬОНОВ рекомендував депутатам відвідувати засідання постійних комісій, щоб бути обізнаним в питаннях які розглядатимуться на  сесії.

Інна КАЛЬЧЕНКО, начальник відділу освіти, представила проєкти рішень про поліпшення харчування учнів 1-4 класів та дітей пільгових категорій і про виконання міської Програми національно-патріотичного виховання. Також було внесені зміни до Переліку адміністративних послуг, розглянуто та затверджено низку  рішень  по житловим та земельним питанням.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх