Андрей Аксенов отчитался о проделанной работе за 2017 год

Переглядів: 1870 0 25.12.2017 в 11:00:03 Новини району
Андрей Аксенов отчитался о проделанной работе за 2017 год

Остання цьогорічна сесія Добропільської міської ради, яка відбулась сьогодні в актовому залі міської ради, була багатою на події.

На початку засідання представник Добропільської міської виборчої комісії Олена ГАНІЧЕВА повідомила про дострокове припинення повноважень депутата Добропільської міської ради VII скликання Миколи СТРЕПОЧЕНКА. За рішенням виборчої комісії обраним депутатом визнано наступного за черговістю кандидата у депутати Добропільської міської ради від ДОБРОПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Віталія ВАЛЬТА.

Вже традиційно наприкінці року міський голова Андрій АКСЬОНОВ відзвітував про свою роботу та роботу виконавчих органів ради перед громадою та депутатами. У офіційній частині звіту голова розповів про результати спільної роботи у 2017 році, зокрема її досягнення та недоліки, про плани на новий 2018 рік та найбільш значущі події в місті в цьому році. У другій частині – відповідав на питання присутніх в залі.

Одним з ключових питань пленарного засідання стало прийняття міського бюджету на 2018 рік. За словами начальника фінансового управління Добропільської міської ради Олени КРАВЧУК бюджет на наступний рік збалансований і матиме позитивну динаміку.

ses2

Після нетривалих обговорень сесія продовжила свою роботу, депутати швидко та злагоджено проголосували за ряд важливих соціальних програм, заслухали хід виконання вже діючих міських програм, розглянули низку питань стосовно розпорядження комунальним майном та врегулювання земельних відносин.

Згідно із порядком денним на пленарному засіданні прийнято 45 рішень.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх