У ДТЕК Добропіллявугілля співробітники надійно застраховані

Переглядів: 759 0 03.02.2020 в 10:30:04 Новини підприємств
У ДТЕК Добропіллявугілля співробітники надійно застраховані

У жовтні 2019 року в соцпакет працівників ДТЕК Добропіллявугілля була додана ще одна пільга - добровільне медичне страхування. На сьогоднішній день послугою скористалися 655 співробітників і членів їх сімей. Сума страхових виплат склала 1 млн 93 тисячі гривень.

Головна перевага добровільного медичного страхування - можливість співробітника скоротити витрати на медичні послуги. Оплату бере на себе компанія ДТЕК. Страхова сума на одну людину становить від 60 тисяч гривень на рік і включає в себе:

Ø амбулаторно-поліклінічну, стаціонарну і невідкладну допомогу

Ø медикаментозне забезпечення

Ø діагностичні обстеження

Ø лікування наслідків травм або нещасних випадків.

Крім цього в страховку включена корпоративна аптечка на підприємстві, лікування хронічних захворювань у стадії загострення, лікування вперше виявлених важких захворювань. Також співробітники змогли оформити страховку для членів сім'ї першого споріднення за пільговими корпоративними тарифами.

«Звичайно, для будь-якого підприємства важливі і інвестиції, і сучасні технології і багато інших речей. Але все це не зможе працювати, якщо співробітники будуть відчувати себе погано, - каже Юрій Чередниченко, генеральний директор ДТЕК Добропіллявугілля. - Тому нам важливо забезпечити своїм людям можливість при необхідності отримувати якісні медичні послуги і відчувати себе захищеними в цьому питанні».


Джерело: ДТЭК


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх