Горняки Доброполья добиваются отмены незаконных приказов

Переглядів: 2242 1 16.09.2015 в 17:17:03 Новини сайту
Горняки Доброполья добиваются отмены незаконных приказов

Рада голів Добропільської місцевої організації НПГУ 15 вересня ухвалила постанову про початок підготовки до вступу у колективний трудовий спір з ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» у випадку, якщо його керівництво не відмінить у своїх наказах №55 та №57 пунктів про введення на підприємстві з 1 жовтня цього року скороченого робочого тижня.

Голова Добропільської місцевої організації НПГУ Микола Мітров на виконання постанови Ради голів надіслав листи генеральним директорам ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» Юрію Чередниченку та ДТЕК Максиму Тимченку з вимогою «відмінити у наказах №55 та №57 пунктів, що стосуються введення з 01.10.2015 р. скороченого робочого тижня, бо вони суперечать чинному трудовому законодавству та колективному договору, суттєво знижують рівень життя працівників і створюють передумови для виникнення соціально-економічної напруги у колективі підприємства».

Голова МО НПГУ попередив, що у випадку відхилення цієї вимоги буде розпочато підготовчу роботу для всупу у колективний трудовий спір.

Нагадаємо, що зазначеними вище наказами передбачається перехід апарату управління підприємства на триденний робочий тиждень, а шахтарів – на видобуток вугілля лише у першу та другу зміни для скорочення витрат на доплати за роботу у вечірній та нічний час, а також відправлення їх у позапланові щорічні та безоплатні відпустки, звільнення пенсіонерів і т.п.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 shtager-at • 21:54:28, 16.09.2015
Всрались!!!! Когда шахты поуничтожалти до дна, разокрали, более 65% людей выгнали на улицу, они увидели проблему. Каждый ходил на работу и как ишак думал :" А меня пронесет, а я, если что лизну еще лучше и выгонят сегодня Ваську, а не меня!" Вас-же там за быдло держит дтэк! Вы на рожи их посмотрите, этих руководителей. Они в лицо вам говорят, что вы - падаль. А вы ходите молча, надеясь, удержаться одной ноздрей поверх моря дерьма.
ComForm">
avatar
Наверх