Щоб в оселях було тепло: 12 тисяч робітників та ветеранів ДТЕК Добропіллявугілля отримають безкоштовне паливо

Переглядів: 1082 1 16.11.2019 в 11:30:34 Новини підприємств
Щоб в оселях було тепло: 12 тисяч робітників та ветеранів ДТЕК Добропіллявугілля отримають безкоштовне паливо

Майже по 6 тонн вугілля отримують щорічно працівники та ветерани шахт ДТЕК Добропіллявугілля, що живуть у домах з пічним опаленням. Компанію забезпечує їх безкоштовним паливом відповідно до колективного договору. Цього року у домівки шахтарів надійде більше 60   тисяч тонн вугілля для опалення і приготування їжі.

Григорій Басов, що працює майстром технологічного комплексу поверхні на шахті Добропільська, задоволений тим, що отримує паливо від підприємства: «Безкоштовне вугілля дозволяє суттєво заощадити кошти сімейного бюджету. Після того, як я утеплив оселю, та зменшив втрати тепла, цього вугілля мені вистачає на весь опалювальний сезон. Якість мене цілком задовольняє».

Вдячна шахтарям ДТЕК Добропіллявугілля за те, що в домівках мешканців міста є тепло і світло, і Ганна Анатоліївна Розуменкова, ветеран підприємства: «Багато років опалюю свій дім нашим добропільським вугіллячком. Ніколи не скаржуся: горить довго добре, добре гріє».

«До нас на шахту нещодавно перейшов шахтар  з шахти Красноліманська, що в Родинському, - Розповідає Сергій Мороз, гірник дільниці № 4 з видобутку вугілля ДТЕК шахтоуправління Добропільське, - Каже, що пішов з попереднього місця роботи, серед іншого, через те, що пенсіонерам, які працювали на Краснолиманьській, не дають вугілля.  У нас не так! Наше добропільське вугілля не тільки годує гірників, але й зігріває і нас, і наших дітей , і батьків!».

«Забезпечення вугіллям працівників і ветеранів нашого підприємства - завжди пріоритет для нас,  - зазначив генеральний директор ДТЕК Добропіллявугілля Юрій Чередниченко,- Це побутове паливо ми надаємо безкоштовно майже 12 тисячам наших нинішніх і колишніх працівники. Цьогоріч наші люди будуть отримувати високоякісний вугільний концентрат. Центральна збагачувальна фабрика ДТЕК Добропільська прибирає з рядового вугілля негорючу породу, щоб люди мали концентрат з низькою зольністю і високою тепловіддачею, який добре горить і гріє, дає мало відходів».


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 ux3it1 • 10:29:55, 16.11.2019
Господа ! Когда-нибудь пенсионерам углепрома, проживающим в квартирах,  услуги теплоснабжения деньгами компенсировать начнёте ?
ComForm">
avatar
Наверх