У Добропіллі відзначать Міжнародний день осіб з інвалідністю

Переглядів: 707 0 15.11.2019 в 08:30:05 Новини місцевої влади
У Добропіллі відзначать Міжнародний день осіб з інвалідністю

13 листопада на черговому засіданні виконавчого комітету Добропільської міської ради було затверджено склад організаційного комітету та заходи з організації та проведення святкування Міжнародного дня осіб з інвалідністю в м.Добропілля 3 грудня 2019 року.

Також члени виконавчого комітету заслухали та взяли до відома інформацію начальника відділу економіки Олени МИСЯКІНОЇ про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Добропілля за 9 місяців 2019 року.

Прийнято рішення про встановлення розміру внесків за обслуговування вузлів комерційного обліку теплової енергії та їх розподіл між споживачами комунального підприємства «Добро» Добропільської міської ради окремо по кожному житловому будинку в м. Добропілля, м. Білицьке, смт Водянське.

Розглянуто заяви громадян про надання матеріальної допомоги на лікування, на поховання осіб, які не досягли пенсійного віку та на момент смерті не працювали, про переоформлення договору найму на житлову площу, про взяття на квартирний облік й інші та прийнято відповідні рішення.


У Добропіллі відзначать Міжнародний день осіб з інвалідністю


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх