У читальному залі Добропільської ЦМБ пройшла інтелектуальна гра «Правове лото»

Переглядів: 1378 0 11.12.2016 в 09:30:44 Новини бібліотек
У читальному залі Добропільської ЦМБ пройшла інтелектуальна гра «Правове лото»

В рамках Всеукраїнського тижня права 8 грудня у читальному залі Добропільської ЦМБ пройшла інтелектуальна гра «Правове лото» для учнів 10 класу НВК-ліцею (класний керівник О.В. Федотова).

Юнаки і дівчата – досить дорослі, які незабаром вступлять у життя, сповнене підводних каменів і несподіванок, не завжди приємних. Як не загубитися в лабіринтах закону, не піддатися стадному інстинкту, встояти перед фальшивими спокусами? Знайти відповіді на ці запитання молодим людям допомогли інспектори кримінально-виконавчої інспекції Н.В. Башта та С.А. Білоцерковець. Розділившись на три команди, десятикласники пограли у правове лото. Виявилося, що навіть мультиплікаційні персонажі іноді потрапляють у правові колізії, тож учасники гри допомогли знайти законні відповіді на всі запитання.

Для перегляду аудиторії були запропоновані короткі відеоролики про роботу органів поліції, зокрема, підрозділів швидкого реагування. Їх головна ідея – у всіх позаштатних ситуаціях треба викликати правоохоронців, уникати особистого втручання в конфлікт. Учнів цікавило, як швидко приїздить на виклик служба швидкого реагування, чи є законним розміщення в інтернеті фото і відеоматеріалів без згоди зображених. На ці та інші запитання дала відповідь інспектор Добропільського відділу поліції А.С. Кирилова.

Прощаючись, правоохоронці висловили надію, що ні з ким із сьогоднішніх слухачів їм не доведеться зустрітися у протиправній ситуації.


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх