В Добропольской Центральной городской библиотеке прошла встреча с представителями Общества слепых Украины

Переглядів: 1431 0 09.05.2016 в 06:34:56 Новини бібліотек
В Добропольской Центральной городской библиотеке прошла встреча с представителями Общества слепых Украины

Травень завжди відзначався надзвичайною святковою насиченістю, але цього року до традиційних 1 травня і Дня Перемоги додалося і Світле Христове Воскресіння – Пасха.

5 травня Добропільська Центральна міська бібліотека запросила до себе в гості людей, яким чи не найскладніше жити у нашому світі – членів Добропільського осередку Товариства сліпих України на чолі з головою В.Є. Дзюбою.

Їхній дух не зламало життя, вони повні сил і бажання бути повноцінними, активними членами суспільства. Тому літературний вечір отримав назву «Може зламатися тіло, але ніколи дух». Свято було побудоване у формі поетично-музичної композиції, присвяченої пісням Другої світової війни.

Ці пісні піднімали воїнів у бій, підтримували у хвилину розпачу, повертали думками до близьких і рідних. Кожна з них має свою історію, цікаву, особливу, навіть унікальну, вони пережили десятиліття і житимуть віки, адже в них закладені сила і незламність нашого народу. Для гостей прозвучали фронтові «Катюша», «Землянка», «Лизавета», «Случайний вальс», «Вставай, страна огромная», «Смуглянка». Поринувши в цю особливу атмосферу, наші гості спочатку ніяково, а потім все голосніше стали підспівувати, адже слова цих пісень з дитинства знайомі кожному.

Прийшли порадувати  особливих відвідувачів бібліотеки і викладачі Добропільської музичної школи №1 С.В. Каширська, яка виконала пісні, присвячені воєнним часам, і П.І. Хоружий, майстерно зігравши на акордеоні добре всім відомі композиції, навіть на замовлення наших гостей.

Прощаючись, відвідувачі з вадами зору дякували колективу ЦМБ за приємно проведений час і змістовне дозвілля, обіцяючи охоче відгукуватись на всі бібліотечні ініціативи. А бібліотека,  свою чергу, створюватиме всі умови для своїх особливих друзів.


В Добропольской Центральной городской библиотеке прошла встреча с представителями Общества слепых Украины


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх