Спортивні новини району

Переглядів: 1198 0 27.02.2012 в 23:58:38 Новини району
Спортивні новини району
 
 Фінал першості області з волейболу
   25 лютого 2012 року на базі Мар’їнської ЗОШ № 1 відбувся фінал першості області серед сільських колективів фізичної культури та спорту з волейболу.  У змаганнях взяли участь 6 команд (60 чоловік) з Мар’їнського, Володарського,, Слав’янського, Добропільського, Амвросіївського районів та м.Красний Лиман. Перше місце посіла команда Володарського району, друге – команда м.Красний Лиман, третє – команда Мар’їнського району. 
                                                
   



Зональні змагання з міні-футболу 
   З метою пропаганди здорового способу життя, об’єднання всіх громадян, хто вболіває за український футбол під девізом «Граємо, за Україну разом!», визначення сильнішої команди для участі у Всеукраїнських змаганнях та пропаганди проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу «ЕВРО-2012» 25 лютого 2012 року на базі СК «Ювілейний» ПАТ «Красногорівський вогнетривкий завод» відбулися зональні змагання з міні-футболу серед органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.
  У змаганнях взяли участь 3 команди (30 чоловік) з Мар’їнського, Ясинуватського та Добропільського районів.
Перше місце посіла команда Мар’їнського району, друге – команда Ясинуватського району, третє – команда Добропільського району.

Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх