Святкування Дня незалежності України та 75-ї річниці утворення Добропільського району

Переглядів: 1508 1 25.08.2010 в 22:31:14 Новини району
Святкування Дня незалежності України та 75-ї річниці утворення Добропільського району 20 серпня в приміщенні райдержадміністрації проведені районні урочисті збори та святковий концерт, присвячені Дню Державного Прапора України, 19-й річниці незалежності України та 75-річчю утворення Добропільського району за участю керівництва району, запрошених почесних жителів району, працівників відділів та управлінь райдержадміністрації, керівників політичних партій та громадських організацій. 
      23 серпня за участю керівництва району організовано та проведено урочисте підняття Державного прапора України на адмінбудівлі райдержадміністрації та районної ради з нагоди святкування Дня Державного прапора України. Зі словами привітання до присутніх звернулися голова райдержадміністрації Середа Ю. І. та заступник голови районної ради Карнаушенко В. В.
     24 серпня в усіх сільських будинках культури пройшли тематичні вечори, святкові концерти, народні гуляння, спортивні змагання, присвячені Дню Незалежності України.

Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 katerina33333 • 09:45:21, 26.08.2010
А в Ялте вообще этот праздник никак не праздновался surprised Крым себя, видимо, Украиной не считает...
ComForm">
avatar
Наверх