В Доброполье состоялась ежегодная Январская встреча педагогов учебных заведений города

Переглядів: 1379 0 13.01.2018 в 11:00:08 Освіта
В Доброполье состоялась ежегодная Январская встреча педагогов учебных заведений города

10 січня на базі НВК-ліцею та ЗОШ-інтернату відбулися щорічні Січневі зустрічі педагогічних працівників закладів освіти міста.

Захід був проведений з метою надання методичної допомоги педагогам у розумінні ідей концепції «Нової української школи», ознайомлення з Програмою «Освіта Добропілля для світу, що змінюється 2017-2020 р.р.» та визначення шляхів  впровадження перспективних технологій  навчання та виховання в освітній процес.

Слід відзначити активну участь вчителів в обговоренні нагальних питань осучаснення  освітньої системи, до якого були залучені і медичні працівники міста: Джура В.В., заступник головного лікаря з питань охорони дитинства і материнства, Борисов О.М., лікар-психіатр, Штих Л.А., лікар-спідолог, Кукурян В.І., лікар-дерматолог, Барміна Ю.В., психолог КДМ.

Не залишились осторонь й працівники виконкому Добропільської міської ради та громадських організацій. З педагогами зустрілися Іватіна О.Ю., начальник відділу організації кадрової роботи та внутрішньої політики, і Денисова А., політолог, координатор руху «Сильні громади» ВО ЦентрUA.

Родзинкою засідань стало вручення сертифікатів міської Академії "PROFУСПІХ" вчителям, які підвищили професійну майстерність за очно-дистанційною формою навчання, організованою методичним кабінетом відділу освіти.

                 Маємо надію, що такі освітянські зустрічі стануть запорукою реалізації компетентнісного підходу до сучасного освітнього процесу.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх