Школьница из Доброполья Маргарита Телько стала победителем областного этапа олимпиады по экологии

Переглядів: 1590 0 09.02.2017 в 14:00:17 Освіта
Школьница из Доброполья Маргарита Телько стала победителем областного этапа олимпиады по экологии
Згідно наказу департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації №37 від 01 лютого 2017 року «Про підсумки III етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології та проведення відбірково-тренувальних зборів до IV етапу у 2016-2017 навчальному році з екології» дипломом III ступеня нагороджена переможець IIIобласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології Телько Маргарита, учениця 11 класу Ганнівської ЗОШ I-III ступенів.

Наполеглива робота, відданість та впевнений шлях до поставленої мети учениці та її наставника Тихонової Л.О. дали свої результати! Високою оцінкою є запрошення учениці до відбірково-тренувальних зборів до участі у IV етапі Всеукраїнської олімпіади з екології у 2016-2017 році. Але у цей саме ж час цікаве життя юного еколога підготувало Маргариті ще одне випробування – участь у II (очному) етапі Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму, який проходить у м. Києві з 06 по 10 лютого на базі Національного еколого-натуралістичного центру.

Змагання всеукраїнського рівня – це дуже почесно та дуже відповідально!
Сподіваємось, що Маргарита знов повернеться з перемогою.
Пишаємось! Дякуємо учителю, Тихоновій Л.О., та її учениці за вагомий внесок в заліковий переможний рахунок школи та району.  

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх