В п. Анновка среди дошкольников состоялся конкурс «Детство поет»

Переглядів: 1869 0 18.12.2014 в 14:23:17 Освіта
В п. Анновка среди дошкольников состоялся конкурс «Детство поет»

   12 грудня 2014 року у БК  с. Ганнівка  відбувся районний конкурс серед  дошкілят «Дитинство співає»   який проходив  в рамках фестивалю дитячої творчості серед дітей дошкільного віку « Дивосвіт»

   Багато хто в житті мріє розкрити свої таланти, самореалізуватися у творчості і подарувати свої чудові виступи вдячній публіці.

   Саме такі творчі подарунки і приготували  учасники  районного конкурсу « Дитинство співає» який проводився з 12 грудня  2014 на базі  будинку культури   с .Ганнівка. В конкурсі прийняли участь 20 дітей із 15 дошкільних навчальних закладів району.

   Основною метою конкурсу стало служіння  вихованню дітей, створення сприятливого творчого середовища в районі, підтримка та розвиток творчих здібностей дитячих  талантів. Розвиток виконавської майстерності самодіяльних артистів.

   Організаторка цього чудового заходу методист РМК Ліснюк О.В. від усієї душі постаралася подарувати справжнє свято усім його учасникам з прекрасною творчою атмосферою і цікавою концертною програмою. І повною впевненістю можемо сказати, що все вийшло на вищому рівні!

   В ході показу творчих номерів працювало компетентне журі, до складу якого увійшли:

   Заровня Т.М. – директор Ганнівського БК

   Марченко Л.О. – голова громадської організації « Добре поле»

   Карнаушенко В.В. – заступник голови Добропільської  районної ради.

   Членами журі, глядачами було відмічено високий рівень підготовки дітей за що особлива подяка педагогам дошкільних закладів.

   Виступ кожної дитини ,яка виходила на сцену , був неповторним. Вдало підібраний дитячий репертуар, яскраві костюми, посмішки конкурсантів все це роззброїла членів журі, і їім. дуже важко було визначитися. Але конкурс це змагання.

   Отже:

   1 місце поділили Юдіна Марія (5р.) ДНЗ № 5 «Малятко» Святогорівської с\ради та Соколов Михайло( 6р) ДНЗ « Дзвіночок» Святогорівська с\р.

   2 місце Пихтіна Анастасія ( 6р.) ДНЗ №22 « Калинка» Криврорізької с\р, Давиденко Дмитро( 5р.) ДНЗ №14 « Голубок»  Світлівської с\р,

   3 місце Шевчик Поліна ( 4,5р.) ДНЗ « Теремок»Ганнівської с\р, Бут Юрій(4р.) ДНЗ №с2  « Радість» Світлвської с\р..

   Кожен з учасників конкурсу отримав гарний подарунок та солодощі.

  Слова вдячності зі сцени лунали  на адресу  незмінного спонсору святкового заходу за яскраво прикрашену сцену, за солодощі та гарні подарунки БО «Глини Донбасу», голові ГО « Добре поле» Марченко Л.О., за тепло та гостинність – директору Ганнівського БК Заровній Т.М., голові Ганнівської с\р Титову О.В.,за освітлення та музичний супровід Костенко В.І. та Борисюку О.В.,незмінним клоунам  Шльопі та  Кльопі – працівникам Святогорівького БК Колесник Г.А., Белової Т.Ф., членам оргкомітету Прокопенко О.М., Івасенко Н.І., Савостьяновій Н.О., Кірсановій С.Т.,Єжижанській О.А.

Методист   РМК  

Ліснюк О.В.

Источник: http://dobropilrdavo.donetskedu.com


В п. Анновка среди дошкольников состоялся конкурс «Детство поет»


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх