Щоб зима була теплою: шахтарі ДТЕК Добропіллявугілля видобули 3 млн тонн вугілля

Переглядів: 947 0 13.10.2019 в 08:30:16 Новини підприємств
Щоб зима була теплою: шахтарі ДТЕК Добропіллявугілля видобули 3 млн тонн вугілля

Шахти ДТЕК у Великому Добропіллі нарощують видобуток вугілля, щоб забезпечити  паливом вітчизняні ТЕС напередодні осінньо-зимового періоду. За 9 місяців поточного року добропільські гірники підняли на-гора понад 3 млн тонн вугілля. Це  на 151,8  тис. тонн більше, ніж торік.

Серед шахт Добропіллявугілля найбільший внесок в скарбничку енергонезалежності держави зробили гірники шахт Добропільська - 1174 тис. т. , Алмазна - 650 тис.т. та Новодонецька - 619 тис.т

Щоб забезпечити розвиток виробництва і закласти основу для подальшого зростання вуглевидобутку, цього року у шахтоуправління Добропіллявугілля ДТЕК інвестував  608 млн грн. Це на 87 млн більше, ніж за аналогічний період 2018-го. До кінця року ця сума зросте до 806 млн грн.

Кошти спрямовані на придбання та капітальний ремонт прохідницького і очисного обладнання для комплектації лав, що вводяться в експлуатацію. Це оснащення обладнанням 2-ї північної лави бремсберга №3 пл. k8 гор. 320 м ш. Новодонецька, 10-ї південної лави пл. m5 ш. Добропільська, 1-ї північної лави пл. L1 ш. Алмазна. За 8 місяців інвестиції на ці цілі склали 336  млн грн, в проведення і капітальний ремонт капітальних гірничих виробок інвестовано  111 млн грн, в підземну транспортний ланцюжок - 60 млн грн.

«Завдяки інвестиціям ДТЕК у видобуток наші шахтарі підвищують обсяги виробництва вугілля для потреб української енергетики.  С початку року гірники ДТЕК Добропіллявугілля підняли на-гора понад 3 млн т вугілля, пройшли 9 320 м гірничих виробок,-  зазначив Генеральний  директор ДТЕК Добропіллявугілля Юрій Чередниченко, -  До кінця року ми плануємо ввести на кожному шахтоуправлінні ще по одній новій лаві і  забезпечити річний обсяг видобутку у 4,5 млн тонн».


Щоб зима була теплою: шахтарі ДТЕК Добропіллявугілля видобули 3 млн тонн вугілля


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх