Результаты I этапа II тура Школьной баскетбольной Лиги Большого Доброполья

Переглядів: 1061 0 13.01.2018 в 14:00:54 Новини спорту
Результаты I этапа II тура Школьной баскетбольной Лиги Большого Доброполья

Сьогодні на базі палацу спорту міста Білицького проходили зустрічі баскетбольної ліги за участю команд юнаків з Добропілля, Білозерського, Білицького та Новодонецького.

Головна мета даного спортивного заходу - популяризація баскетболу серед молоді, придбання спортивного досвіду і формування збірної Великого Добропілля для подальшої участі у обласних та всеукраїнських змаганнях.

Це традиційне змагання, яке організовується і проводиться третій рік поспіль, щоразу набирає обертів та все більше привертає увагу до баскетболу – унікального ігровогу виду спорту, у якому поєднується безліч складних компонентів.

Сьогодні ігри були цікавими, енергійними і напруженими. Перша зустріч Добропілля (тренер Сташук І.М.) - Білицьке (Тренер Жукоцька Л.Б.) завершилася рахунком 36:20 на користь юнаків Добропілля. Білозерська збірна (тренер Кулінич Н.) з рахунком 24:47 поступилася команді селища Новодонецького (тренер Філімонов А.І.), яка за загальними результатами змагання займає лідируючу позицію.

Наступний етап ІІ туру Шкільної баскетбольної ліги відбуватиметься у місті Добропілля.

       Тож на початку лютого чекаємо Вас, шановні жителі міста, вболівальники, спортсмени, студенти, школярі, робітники, службовці та пенсіонери! Приходьте, підтримуйте своїх друзів і знайомих - учасників баскетбольного турніру!


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх