Добропольские педагоги уверенно шагают к Новой украинской школе

Переглядів: 1150 0 16.06.2018 в 09:00:10 Освіта
Добропольские педагоги уверенно шагают к Новой украинской школе

З метою реалізації Концепції «Нова українська школа», регіональної Програми розвитку освіти «Освіта Донеччини в європейському вимірі. 2017-2020 роки» Донецький облІППО зібрав творчих педагогів, готових до оновлення освітнього простору закладів освіти, на регіональний Фестиваль «КОЛА УСПІХУ».

Понад 270 педагогів області зібралися підтримати, надихнути один одного на поширення найефективніших інноваційних проектних технологій: «Вчимося жити разом», «Безпечна школа», «Садочок – простір дружній до дитини», «Афлатот», «Психосоціальна підтримка особистості в складних життєвих умовах», «Спорт заради розвитку», яких навчалися протягом попереднього року. Найбільш творчі, ініціативні фахівці закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти області, інтернатних закладів обласної комунальної власності, методичних та психологічних служб міст та районів, об’єднаних територіальних громад мали можливість не лише ознайомитися з інноваційними технологіями, а й поділитися досвідом своєї роботи, взяти участь в інтерактивних, тренінгових вправах.

Наше місто представляла команда з 11 педагогів на чолі з методистами відділу освіти Героєвою В.І. та Гнилицькою Л.В. Скринька досягнень освітян Добропільщини поповнилась 10 Дипломами та 5 сертифікатами.

Підбиваючи підсумки, усі учасники Фестивалю зазначили, що під час проведення заходу були створені сприятливі умови для підтримки, обміну інноваційним досвідом та налагодження співпраці між педагогічною спільнотою області; висвітлено кращий досвід упровадження інноваційних проектних технологій. Фестиваль сприяв подальшій професійній та творчій самореалізації педагогічної спільноти області та міста  на шляху до Нової української школи.


Добропольские педагоги уверенно шагают к Новой украинской школе


Джерело: https://mrd.gov.ua

Мітки: фестиваль


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх