Колектив «Непосиди» взяли участь у міжнародному фестивалі «Зима в Карпатах»

Переглядів: 885 0 25.01.2020 в 09:30:47 Творчість
Колектив «Непосиди» взяли участь у міжнародному фестивалі «Зима в Карпатах»

12 січня середня та старша групи танцювального колективу «Непосиди» взяли участь у міжнародному фестивалі «Зима в Карпатах» с. Вижниця Чернівецької обл., де окрім учасників з України були також колективи з Білорусії та Литви. Запекла боротьба за першість у номінації «народний танець» розгорнулася між нашими «Непосидами» та гостями з Литви, і хоча вони показали дуже високий рівень майстерності, кропітка підготовка і запал, з якими виступили «Непосиди» підкорили серця не тільки журі, але й суперників (які аплодисментами підтримували наші виступи).

І вже за традицією «Непосиди» не тільки працюють, а ще й завзято мандрують, відпочивають і пізнають нове. Так і цього разу встигли побувати на Сріблястих водоспадах у селі Шешори Івано-Франківської обл., зазирнути до Хатинки Святого Миколая, де виклали у листах всі свої найпотаємніші бажання, вдосталь награлися у сніжки, набігалися та подзвонили у чарівний дзвін, який виконує бажання.

Справжнім подарунком стала і поїздка до курорту Мигово, який розташований у одноіменному селі Вижницького району Чернівецької області, де учасники колективу змогли здійснити свої мрії – хтось вперше став на ковзани, а хтось вперше підкорив сніжні схили на лижах, а ще покаталися на сноутюбах та поганяли на квадроциклах. На сувенірному ринку накупили подарунків рідним і втомлені, але неймовірно щасливі відправились відпочивати.

А перед від’їздом «Непосиди» завітали на фестиваль «Вашківецька Маланка», де смакували сирними кониками, безліччю буковинських різновидів сиру та іншими смаколиками, подивились на унікальні витвори майстрів, та звісно ж підтанцьовували та підспівували ході прикрашених та оздоблених під різні тематики «возів Маланок».

У «Непосид» залишилися незабутні враження від цієї поїздки, додому привезли фото, подарунки, а найголовніше емоції, які приємними спогадами будуть виринати дитячими посмішками і гарним настроєм.


Джерело: ЦДЮТ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх