Народный художественный ансамбль современного танца «Радуга-Шанс» показал свое мастерство

Переглядів: 1298 0 03.04.2017 в 13:00:04 Творчість
Народный художественный ансамбль современного танца «Радуга-Шанс» показал свое мастерство

В народному художньому колективі ансамблі сучасного танцю «Райдуга-Шанс» відбулося відкрите заняття в рамках проекту «Хореографія і Я» з теми «Танцювальна імпровізація як засіб самовираження». 

На занятті в творчій лабораторії вихованці виклали свої міркування про те, що таке танцювальна імпровізація, що вона розвиває та в чому вона допомагає. Творчі групи працювали майже рік. Створили презентації, написали реферати. Мали змогу поімпровізувати сольно та в парах. Борисова Юлія розповіла як із спроби імпровізувати була поставлена композиція «Розмова зі скрипкою». 

Юлія представила присутнім свою роботу. А Єлизавета Мурзенко в одно час створила імпровізацію-малюнк на цю ж тему. Вийшло вдало. Юрченко Юлія і Дукмас Кирило імпровізували в парі на тему весни, кохання. Вийшов гарний тандем.

Танець захопив усіх присутніх.Кульмінацією стало завдання коли вихованці об’єдналися у дві творчі групи і спробували створити власні танцювальні номери, використовуючи при цьому весь багаж знань отриманий в колективі. 

Юні танцівники прослухали декілька тем підібраних для опрацювання. Але обрали дуже складну - Чайковського «Вальс квітів» і приступили до роботи. Отриманні підказки допомогли вірно розподілити обов’язки в групах, творчо підійти до вирішення поставлених цілей. Тема завдання весна, квіти. Вихованці згадали якими можуть бути малюнки танцю, які стилі можна використати. Всі присутні з задоволенням переглянули творчі роботи. Композиції вийшли гарними. Діти  довели що вони вміють бачити, розуміти і творити прекрасне.  Як казав Пет Кеннон: «Все, что требуется - это слышать музыку в голове и дать ей "спуститься" к ногам…» у нас це вийшло. 

Зробивши самоаналіз заняттю, діти розфарбували букет квітів, добравши потрібний колір, який відповідав настрою, задоволенню отриманого від заняття. Букет вийшов яскравий і незвичайний.

Завершуючи заняття вихованці подарували всім присутнім свою улюблену композицію «Ностальгія» 


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх