Работники Добропольской райгосадминистрации проведали приемные семьи района + ФОТО

Переглядів: 1433 0 18.12.2013 в 15:18:25 Суспільство
Работники Добропольской райгосадминистрации проведали приемные семьи района + ФОТО
   В рамках реалізації в регіонах завдань і доручень Президента України щодо захисту прав дитини, 16-17 грудня  робоча група працівників Добропільської райдержадміністрації у складі заступника голови райдержадміністрації О. Іватіна, фахівців служби у справах дітей, районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, соціальних працівників здійснила виїзди в населені пункти Святогорівської селищної, Світлівської, Добропільської сільських рад.

   Активізації роботи в даному напрямку в Добропільському  районі та  стан реалізації прав дітей на виховання в сім’ї знаходиться на постійному контролі у керівництва району. Спілкуючись з опікунами та прийомними батьками, О. Іватіна відзначила, що основна цінність системи охорони дитинства сьогодні полягає у визначенні того, щоб всі діти мали право на виховання в постійній та безпечній родині,адже саме на цьому акцентує увагу Президент України.  

   Під час виїздів проведено соціальне інспектування та обстеження житлово-побутових умов проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що проживають в прийомних та опікунських сім’ях (всього відвідано 4 сім’ї, в яких виховується 10 дітей).

   Представники влади поспілкувалися з дітьми та їх опікунами (піклувальниками), прийомними батьками. Умови проживання та виховання дітей в сім’ях нормальні, діти всім забезпечені.
   Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх