В Доброполье полицейские проверили условия проживания детей в неблагополучных семьях

Переглядів: 1529 0 25.01.2017 в 08:00:14 Новини поліції
В Доброполье полицейские проверили условия проживания детей в неблагополучных семьях

Співробітники ювенальної превенції Добропільського відділення поліції разом з лігівцями відвідали родини, які опинились у важких життєвих обставинах. Під час рейду правоохоронці провели профілактичні бесіди з дорослими та здійснили обстеження умов проживання дітей.

На сьогодні одним із головних завдань працівників ювенальної поліції сектору превенції є взаємодія з дітьми, їх всебічна підтримка, захист та допомога. Правоохоронці постійно відвідують за місцем мешкання багатодітні родини та ті, що опинились у складних життєвих обставинах. Перевіряють їх умови проживання, проводять профілактичні бесіди з батьками та дітьми.

Так, сьогодні працівники Добропільського відділення поліції відвідали дві родини, які опинилися в складних життєвих обставинах. Раніше в одній із сімей батьки зловживали спиртним, але завдяки профілактичній роботі поліцейських, родина знайшла в собі сили та розпочала нове життя. Під час візиту, працівники ювенальної превенції побачили, що дійсно родина змінилася, жінка і чоловік працевлаштувались та зовсім кинули пити, в будинку  чисто та тепло. А своїй 13-річній доньці вони приділяють увесь свій вільний час.

Інша сім`я також порадувала правоохоронців. В цій родині виховується двоє дітей. Меншій дівчинці 15 років, а старшій 16. Обидві доньки допомагають мамі по господарству, батько працює на місцевому підприємстві. Умови проживання у родині покращились, в квартирі чисто та затишно. Під час спілкування з дівчинками, поліцейські роз’яснили їх законні права та  розповіли, що в разі необхідності вони можуть просто набрати 102 та отримати необхідну допомогу вже за кілька хвилин. Вартові порядку наголосили, що ні в якому разі не варто мовчати, якщо в них є якась проблема.

 «Дійсно, сімейне щастя – це непроста, наполеглива праця батьків і дітей. Дуже важливо пам’ятати: щаслива та родина, в якій сумлінно виконуються взаємні права і обов’язки»,- відмітив інспектор ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Станіслав Сухоручко.

 

Покровський відділ поліції Донецької області


В Доброполье полицейские проверили условия проживания детей в неблагополучных семьях


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх