Председатель Добропольской райгосадминистрации Юрий Середа встретился с журналистами

Переглядів: 1379 0 08.11.2013 в 00:30:12 Новини району
Председатель Добропольской райгосадминистрации Юрий Середа встретился с журналистами
   7 листопада голова райдержадміністрації Юрій Середа зустрівся з головним редактором міськрайонної газети «Новий шлях». Основна тема розмови: «Реалізація в районі соціальних ініціатив Президента України. Підсумки завершення сільськогосподарського року».
   Розпочинаючи бесіду, Ю.Середа акцентував увагу, що в районі є справжня команда однодумців. Реалізація соціальних ініціатив Президента України В. Януковича в різних напрямках – основне завдання районної влади, всього депутатського корпусу та громади району. 
   «Доручення Президента України сьогодні стимулюють районну владу до забезпечення населення якісною та доступною освітою, медициною. Наше завдання - забезпечити якісні умови життя населення. Сьогодні є порозуміння між керівництвом районної державної адміністрації та районної ради в питаннях розвитку району. Злагоджені дії органів державної влади та місцевого самоврядування в районі створюють можливості для вирішення багатьох, здавалось би на перший погляд не вирішуваних проблем».
   Проаналізувавши реалізацію в районі соціальних ініціатив, Ю. Середа велику увагу приділив ситуації в агропромисловому секторі. В цьому році всі сільгосппідприємства спрацювали стабільно, на 100% виконали програму посіву зимових культур. Відчувається, що господар прийшов в сільське господарство. Були відзначені кращі підприємства, проаналізовані успіхи та проблеми, які ще хвилюють керівників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств.
   Напередодні святкування одного з головних свят – Дня працівників сільського господарства, голова райдержадміністрації привітав всіх аграріїв зі святом, відзначив, що завдяки "золотим рукам”, мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська держава. «Це - свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою з боку держави. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ниви, хай втілюються в життя всі плани, задуми та сподіванняна благо піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять всіх стороною природні стихії, а родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!».
   «Якість впровадження державної соціальної політикищодо підвищеннястандартів життя на пряму залежить від кожного з нас, від партнерських відносин та взаєморозуміння між всією громадою. Здійснивши ряд ефективних заходів на своєму місці, ми доб’ємось суттєвих поліпшень, які зможе відчути кожен житель нашого району» - відзначив голова райдержадміністрації, завершуючи зустріч.
Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх