"Предприниматель года" в Доброполье

Переглядів: 1564 0 14.06.2013 в 16:07:05 Новини місцевої влади
Про проведення конкурсу ,,Підприємець року”

   Відділ економіки Добропільської міської ради запрошує підприємців міста взяти участь в Сьомому регіональному конкурсі ,,Підприємець року 2013”.
   Основною метою проведення конкурсу є реалізація регіональних ініціатив в області розвитку малого та середнього підприємництва, пошук і нагородження активних підприємців за вагомий внесок в економічне та соціальне життя суспільства, стимулювання самореалізації особистості.
   Для участі в Конкурсі необхідно до 28.06.2013 надати пакет документів, передбачений умовами конкурсу до відділу економіки Добропільської міської ради (м. Добропілля, вул.. Першотравнева, 83, каб. 307, тел. для довідок 2-79-11).
Інформаційні матеріали щодо проведення Сьомого регіонального конкурсу ,,Підприємець року 2013” додаються.

Умови участі у регіональному конкурсі

«Підприємець року – 2013»


1. Загальні положення.

1.1. У конкурсі беруть участь повнолітні громадяни України, які  відносяться до керівного складу малих підприємств (відповідно до ст.63 Господарського кодексу України) вищої та середньої ланок або підприємці–фізичні особи, що зареєстровані у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (згідно з Законом України „Про державну реєстрацію  юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців”) у Донецькій області не менше 2 років. 

1.2. Участь в конкурсі є безкоштовною.

1.3. Кандидати на участь у конкурсі подають до  виконкомів міських рад та райдержадміністрацій наступні документи:

анкету – заяву (додаток №1);

рейтинговий профіль підприємства або підприємця-фізичної особи (додаток №2);

копію Свідоцтва про Державну реєстрацію підприємства або підприємця-фізичної особи;

копії документів, що підтверджують особу кандидата (паспорт) та його досягнення (дипломи, статті, відзнаки, а також інформація про фестивалі, форуми, конференції, конкурси тощо, в яких приймав участь, наукові відкриття, розробки тощо);

2 фотокартки  3×4 (наявність фото обов’язково). 

1.4. Виконкоми міських рад та райдержадміністрації готують письмову рекомендацію - характеристику, що пропонує кандидатуру учасника, яка повинна містити перелік конкретних досягнень даної особи, та разом з пакетом документів (п.1.3.) надають їх на розгляд Оргкомітету конкурсу.

1.5. Якщо кандидат висувається обласною громадською організацією, то він надає пакет документів згідно з п.1.3. та письмову рекомендацію-характеристику (п.1.4.) відповідної громадської організації  безпосередньо до Оргкомітету конкурсу.

1.6. Якщо кандидат висувається самостійно, то він надає пакет документів згідно з п. 1.3 до Оргкомітету конкурсу. Останній звертається до відповідних виконкомів міських рад та райдержадміністрацій за рекомендацією – характеристикою кандидата.

1.7. Документи, що подаються, поверненню не підлягають.


2. Номінації конкурсу.

2.1. Конкурс проводиться за наступними номінаціями:

- „Підприємець року в галузі промисловості”;

- „Підприємець року в галузі сільського господарства”;

- „Підприємець року в галузі будівництва”;

- „Підприємець року в галузі торгівлі”;

- „Підприємець року в галузі побутових послуг”;

- „Підприємець року в галузі транспорту”;

- „Підприємець року в галузі охорони здоров’я”;

- „Підприємець року в галузі туризму та готельного господарства”;

- „Підприємець року в галузі житлово-комунального господарства”;

-  Підприємець року в галузі інноваційної діяльності та новітніх технологій”;

- „За високий рівень соціальної відповідальності в малому бізнесі”;

- „За активну підтримку малого бізнесу”. 

2.2. За кожною номінацією за підсумками оцінок Експертної  ради визначається один переможець –Лауреат та два Дипломанта конкурсу. 

2.3. Для проведення кваліфікованої оцінки конкурсних документів учасників створюється Експертна рада у кількості 10 осіб. До складу Експертної ради входять представники Донецької торгово-промислової палати, Донецької облдержадміністрації, Донецької обласної ради, Регіонального фонду підтримки підприємництва в Донецькій області, представництва Держкомітету України з питань регуляторної політики та підприємництва в Донецькій області, Донецького обласного координаційного центру підтримки підприємництва, вищих навчальних закладів Донецькій області та незалежні експерти.


3. Термін та етапи проведення конкурсу.

3.1. Термін проведення конкурсу – червень - серпень  відповідного року.

3.2. Конкурс проводиться  у два етапи: 

I  етап - прийом заявок та документів претендентів на звання "Підприємець року ” за номінаціями виконкомами міських рад та райдержадміністраціями, розгляд, аналіз та оцінка заявок та конкурсних документів  і  передача відповідного пакету документів   до Оргкомітету конкурсу (до 1 липня 2013 року);

II етап – розгляд, аналіз та оцінка заявок та конкурсних документів Експертною радою (липень - серпень), підсумкове засідання Експертної ради, визначення лауреатів та дипломантів регіонального конкурсу згідно з поданими документами та результатами співбесіди з претендентами за потребою (серпень).

Святкова церемонія нагородження лауреатів та дипломантів  регіонального конкурсу "Підприємець року”  відбуватиметься в рамках святкування Дня підприємця.



     Прикрепленные файлы: образец заявкиРейтинг - профиль, условия конкурса



Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх