События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 958 0 06.10.2018 в 10:00:51 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

1 жовтня відбулась апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни за участю керівників структурних підрозділів. 

 

Обговорювались питання про підготовку та надання квартальної та місячної звітності, своєчасність підготовки відповідей на письмові звернення громадян, проведення річної інвентаризації товарно-матеріальних цінностей та ін. 

 

01.10.2018 – в.о. Пітик Н.Є. взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської  райдержадміністрації.

 

02.10.2018 – заступник начальника фінансово-економічного відділу Соколова О.О. взяла участь у засіданні районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

 

02.10.2018 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 2 Шевелєва К.І. надала консультації мешканцям Шахівської сільської ради в Центрі надання адміністративних послуг».

 

За минулий тиждень:

-до керівництва управління на особистий прийом звернулось 9 осіб;

-відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано  379 звернень, що на 3,3 % менше, ніж за попередній тиждень (392 звернення). Прийнято: 54 заяв на перерахунок пенсії, 24 – на первинне призначення пенсії, 22 особи отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 7 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до інших управлінь, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулось 11 осіб, 9 – за поновленням виплати пенсій, 

- 197 осіб надали заяву-згоду на отримання смс-повідомлень від органів Пенсійного фонду; 

-на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 36 осіб;

-кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 35 осіб.

 


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх