ПФУ Доброполья - главное за неделю

Переглядів: 1051 0 30.09.2018 в 12:00:37 Пенсійний фонд України
ПФУ Доброполья - главное за неделю

24.09.2018 відбулась апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни за участю заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювались питання про дотримання термінів призначення,  перерахунку пенсій,  про підготовку позовів щодо  стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах тощо.

24.09.2018 – в.о. Пітик Н.Є. взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської  райдержадміністрації.

24.09.2018 – начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 2 Корнєєва Н.С. провела виїзний прийом для підопічних Білицького будинку інтернату для людей похилого віку та інвалідів.

24.09.2018, 27.09.2018 та 28.09.2018 – проведено зустрічі начальником відділу  адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Волошиною О.С. та заступником начальника фінансово-економічного відділу Соколовою О.О. у трудових колективах ПАТ «ДТЕК Добропільська ЦЗФ»,  ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» та ПАТ «Глини Донбасу» з метою підвищення рівня інформованості громадян щодо нових функціональних можливостей Веб-порталу Пенсійного фонду України,  в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом та сучасного безкоштовного онлайн-сервісу інформування громадян шляхом смс-повідомлень.

25.09.2018 – в.о. начальника  управління Пітик Н. Є. взяла участь у засіданні спеціальної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників.

26.09.2018 – в.о. начальника  управління Пітик Н. Є. взяла участь в урочистому відкритті «Центру надання адміністративних послуг» Шахівської сільської ради.

26.09.2018 – в.о. начальника  управління Пітик Н. Є. взяла участь у засіданні районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

28.09.2018 – в.о. начальника  управління Пітик Н. Є. взяла участь у засіданні міжвідомчої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати на території м. Добропілля.

28.09.2018 у Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відбулося технавчанння з дерслужбовцями з антикорупційного законодавства з проведенням тестування та вивчалось питання щодо процедури проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.

28.09.2018 – на запрошення адміністрації ВСП «Шахтоуправління «Добропільське» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 Шевелєва К.І. зустрілась з трудовим колективом та надала роз’яснення з питань пенсійного забезпечення.

28.09.2018 – заступник начальника управління Громило Наталія Миколаївна взяла участь у святкуванні Міжнародного дня людей похилого віку у Ганнівському сільському  будинку культури.

За минулий тиждень:

-до керівництва управління на особистий прийом звернулось 12 осіб;

-відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано  392 звернення, що на 10,3 % менше, ніж за попередній тиждень (437 звернень). Прийнято: 41 заяву на перерахунок пенсії, 27 – на первинне призначення пенсії, 11 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 14 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до інших управлінь, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулось 11 осіб, 8 осіб – за поновленням виплати пенсій, 

- 119 осіб надали заяву-згоду на отримання смс-повідомлень від органів Пенсійного фонду; 

-на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 40 осіб;

-кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 30 осіб;

-    одна особа звернулась на прийом до управління засобами  скайп-зв’язку.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх